Top News – ‘Plotësoni urgjent rezervat e armëve’!/ NATO u jep urdhrin alarmant vendeve anëtare

Top News – ‘Plotësoni urgjent rezervat e armëve’!/ NATO u jep urdhrin alarmant vendeve anëtareAnëtarët e NATO-s duhet të plotësojnë rezervat e tyre të armëve dhe municioneve sa më shpejt të jetë e mundur Ultimatumi i …

source

Leave a Reply